HADIRILAH………………………………….
PAMERAN KERJASAMA ANTARA ISI YOGYAKARTA DAN UiTM MARA SHAH ALAM MALAYSIA.

Pameran Seni Visual Universiti Teknologi Mara Shah Alam Malaysia merupakan pameran karya mahasiswa Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah ALam Malaysia  dan merupakan pameran balasan Fakultas Seni Rupa dan Seni Media Rekam ISI Yogyakarta yang bertema “M E N Y A P A”  di UiTM Shah Alam Selangor yang dilaksanakan pada tanggal 7 November 2013.

Pameran ini adalah kerjasama antara ISI Yogyakarat dan UiTM Shah Alam. Kita berharap bahwa kerjasama tidak akan terhenti di sini namun akan disusul dengan kegiatan-kegiatan kerjasama akademik lain, yang nyata, produktif dan bermanfaat bagi kedua institusi.
Pembukaan Pameran Seni Visual Universiti Teknologi Mara Shah Alam Malaysia ini akan dilaksanakan pada tanggal 04 Desember 2013, jam 10.00 WIB berpempat di Gedung Sasana Ajiyasa FSR ISI Yogyakarta yang akan dihadiri oleh Pejabat ISI Yogyakarta dan Mahasiswa juga tim delegasi dari Malaysia.